Kazan Kombi Servisi

Ankara Kazan Kombi Servisi

Yılın dört mevsiminde insanlara hizmet veren ve kullanıldığı mekanlara maddi olarak önemli oranda değer katan cihaz özellikle de kombilerdir. Konut ve iş yerlerine ayrı hava veren bu cihazlar günümüzde büyük rağbet görmüş ve her dairede kullanılır hale gelmiştir. Ancak kombilerin kusursuz çalışması ve kesintisiz konfor sağlaması için düzenli olarak bakımlarının yaptırılması gerektiği belirtiliyor. Bu cihazların tamir, bakım, montaj hizmetlerini üstlenen Kazan Kombi Servisi, bünyesindeki uzman teknisyenleri ile müşterilerinin tüm beklentilerine cevap veriyor.

Kazan Kombi Servisi

Kazan Kombi Servisi’nden Beklediğiniz Hizmet

Cihazlarda önceden oluşan ya da yeni var olan sorunlarına anında müdahale eden ekip, periyodik bakımlarda da cihazların tüm aksamlarını titiz bir şekilde inceliyor. Kullanıma bağlı olarak cihazlarda yıpranan parçaların tespitini yapan teknisyenler, Kazan Kombi Servisi’nin sunduğu yedek parça desteği sayesinde değişimlerini yapıyor ve müşterisini memnun ediyor.

Bu sayede kullanıcılar cihazlardan çok daha uzun süre yararlanmış oluyor. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek yeniliklerle üretilen cihazlarla ilgili de üstün bir hizmet sunan Kazan Kombi Servisi elemanları müşteri memnuniyetine önem veriyor.

  • Kombi gibi çoğu dairede yerini alan cihazlar ortama ayrı bir hava katmaktadır. Ancak önemli olan sunulan konfor ve rahatlığın kalıcı hale getirilebilmesidir. Bu da sadece bakımlarının yani temizliklerinin yapılması ile sağlanabiliyor. Bakımları ihmal edilen cihazlar zaman içinde sorun çıkarabiliyor, hatta kısa süre içinde kullanım süresini tamamlayabiliyor.

Bu gibi sorunların yaşanmaması için cihazların uzman teknisyenler tarafından kontrollerinin yapılması gerekiyor. Bünyesinde profesyonel teknik destek ekibi bulunduran Kazan Kombi Servisi, cihazların tüm hizmetlerini kusursuz bir şekilde yerine getiriyor. Bakımlar sırasında cihazların genel temizliğini yapan teknisyenler yıpranan aksamların da tespit ederek gerekli değişimlerini sağlıyor. Bu sayede kombilerin uzun süreli çalışması sağlanıyor ve olası arızalarının önüne geçiliyor.

Müşterilerinin tüm taleplerine anında karşılık veren Kazan Kombi Servisi, her zaman en iyi sonuçları yaratmaya çalışıyor. Bu şekilde tüketicilerini memnun edebileceğini ve amaçlarına ulaştırabileceğini düşünen firma teknik anlamda kendini geliştirmeyi ihmal etmiyor. Kalıcı çözümler çıkararak da tüketicisini her zaman olduğu gibi memnun ederek yoluna devam ediyor.

Kombiye Düzenli Bakım Yaptırmak Şart mı?

Kombiler yaz kış kullanılan, elektrik doğalgaz ve su ile görev yapan cihazlardır. Bakımlarının düzenli şekilde yapılması sadece alınan sonucun iyi olmasını gerektirmez. Sağlıklı kullanım ile birlikte uzun süre randıman alma ve tasarruf etme gibi durumlar da söz konusudur. Bu yüzden bakım önemlidir. Her bir kombi kullanıcısı yılda bir kez bakımı ihmal etmeden yaptırmalıdır. Bakımların elbette ki uzmanı tarafından yapılması da önemlidir. Uzmanı tarafından yapılmayan bakımlar sağlıklı bakımlar demek değildir.

Kombi Bakımı

Kazan İlçesindeki Hizmet Bölgelerimiz

Ahi – Akçaören – Akıncı – Alpagut – Aşağıkaraören – Atatürk – Aydın – Bitik – Ciğir – Çalta – Çimşit – Dağyaka – Dutözü – Emirgazi – Fatih – Fethiye – Günbaşı – Güvenç – İçören – İmrendi – İnceğiz – İne – İymir – Kanuni Sultan Süleyman – Karalar – Kayı – Kılıçlar – Kınık – Kışla – Kumpınar – Orhaniye – Örencik – Peçenek – Sancar – Saraç – Saray – Sarıayak – Sarılar – Satıkadın – Soğucak – Tekke – Uçarı – Yakupderviş – Yassıören – Yavuz Sultan Selim – Yayalar – Yazıbeyli – Yıldırımbeyazıt

Kazan ilçesinde kombi servis hizmeti sunan firmamız ayrıca; Kazan Baymak Servisi, Kazan Vaillant Servisi, Kazan Buderus Servisi, Kazan Demirdöküm Servisi, Kazan Protherm Servisi, Kazan Eca Servisi hizmetleri ile de huzurlarınızdadır. Sunulan bu hizmetler tamamen kullanıcı talebi ile adı geçen markalardan bağımsız olarak özel servis konumunda gerçekleştirilmektedir. Firmamız yetkili servis değildir.

Uzmanına Sor & Yorum Yap

Hafta içinde sormuş olduğunuz sorular, yapmış olduğunuz yorumlar en geç 6 mesai saat içerisinde cevaplanmaktadır.

Yorumlar (181 Yorum)

  1. Selim Demirel dedi ki:

    F5 hatası veriyor reset yapın diyor ama reset nasıl yapılıyor bilmiyorum

    1. Kombi Tamircisi dedi ki:

      Merhaba Selim Bey… Kombinizin marka ve modelini belirtmediğiniz için net bir şey söyleyemiyorum. Çünkü marka ve modele göre reset işleminin nasıl yapıldığı değişebiliyor. Kombi resetlemeyle alakalı tüm bilgiler makalemizde mevcuttur; https://kombitamircisi.com.tr/kombi/reset-atma/ .

  2. Yunus Emre BATUR dedi ki:

    Bosch classic plus kombimin çalışmasında hicbir sorun yok petekler ısınıyor sıcak su geliyor lcd ekranda arıza kodu yok ama 24 saat sürekli lcd ekran ışığı kapanmıyor ben anlayamadım hocam resetledim olmadı kazan suyunu boşaltıp tekrar bastım olmadı hicbir tuşa basmama rağmen lcd ekran ışığı ateşleme yapsada yapmasada yanıyor bunun sorunu nedir?

    1. Kombi Tamircisi dedi ki:

      Merhaba Yunus Emre Bey… Kombide ekrana ışığı-enerjiyi veren karttır. Kart arızası olduğu için muhtemelen ekran sönmüyordur.

  3. Önder yavuz dedi ki:

    Baymak idee kombim var kontrol paneli dijital ekran termostat takıldıktan sonra, termostat kombiyi ateşlerken yani çalıştırırken sorun yok ama oda sıcaklığı istediğim sıcaklığa geldiğinde termostat kombiyi durduruyor ve ekranda H. 02.10 hatası çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz

    1. Kombi Tamircisi dedi ki:

      Merhaba Önder Bey… Cihaz kendini komple kapattığı için H.02.10 uyarısına geçmiş. Normalde devir düşürmesi gerekir. Oda termostatı hizmeti vermediğimiz için size bu konuda yardımcı olamıyoruz. Ancak termostatı takan servis veya firmayla görüşürseniz daha net bilgi ve yardımlar alabilirsiniz.

Petek Yıkama