Sancaktepe Kombi Servisi

İstanbul Sancaktepe Kombi Servisi

Sancaktepe Kombi Servisi tarafından sunulan hizmetlerden daha öncesinde yararlanmış mıydınız? Firmamız kendine has çalışmaları ve güven dolu ekibi ile huzurlarınızdadır. Çalışmalarımızda her zaman kullanıcılarımızı ve kullanıcılarımızın memnuniyetlerini düşündüğümüz için bugün geride bıraktığımız başarılımızı daimi hale getirme çabası ile yine huzurlarınıza çıkmaktayız. Çalışmalarımızda tabi amacımız sizleri memnun bırakmak da oluyor. Bu yüzden bizi kombi sorunlarınızda ya da ihtiyacınız olan her tür kombi uygulamasında dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Sancaktepe Kombi Servisi

Sancaktepe Kombi Servisi Kimdir?

1994 tarihinde işini başlatıp, günümüze kadar başarılı olmuş şekilde huzurlarınızdaki yerini alan modern bir kuruluştur. Çalışmalarındaki amacı her şeyden önce kullanıcılarının memnuniyeti olmuştur. Sırf bu sebeple de çalışmalarını memnuniyet odaklı gerçekleştirmekte her açıdan kullanıcılarına yardımcı olmaktadır.

►►► Kombilerinizde meydana gelen; sıcak su, su damlatma, ateşleme yapmama, ses yapma, basıncın düğmesi ya da yükselmesi gibi önemli arızalarda profesyonel hizmet almak istiyor fakat Sancaktepe ilçesinde beklediğiniz hizmeti alabileceğiniz bir firma bulamıyorsanız Sancaktepe Kombi Servisi her daim sizlerle…

Kombi Kullanırken Dikkat Edilecekler Nelerdir?

  • Kombiyi doğru şekilde kullanmak önemlidir. En başta kombiyi yanlış kullanmamak için kullanım talimatlarında belirtilen kurallara uyun. Cihazı yanlış ayarlarda kullanmayın. Sabit bir ayar belirleyin ve yaz kış sabit bir ayarda çalışsın.
  • Kombiyi sürekli kapatıp açmamak gerekir. Kombiyi özellikle de soğuk geçen kış dönemlerinde kapatmak yalnızca ortamın değil ortamda bulunan tavan, taban ve eşyaların da soğumasına neden olur. Kombi yeniden açıldığında ise ortamı ısıtmak için fazladan güç sarf edip yakıt tüketimini çoğaltır. Kombi kapatıldığında tüketmediği yakıtın neredeyse iki katını yeniden açıldığında tüketir. Bu da yakıtta sarfiyat ve alınan sonuçta düşüklük demektir.
  • Kombiniz arızalandığında sadece gaz kontrolü, basınç kontrolü ve resetleme uygulamaları yapın. Arızada düzelme olmazsa eğer başka bir işlemler uygulamadan mutlaka servisi arayın.
  • Kombinizin bakımı ile birlikte tesisatınızın bakımını da ihmal etmeden yaptırın. Bakım uygulamaları kombiniz ve tesisatınız açısından önemlidir. Bakımsız kalan kombi ve tesisatın sizler için büyük dezavantajları olduğunu unutmayın.


Servis Çağırmadan Önce Yapılacaklar

Sancaktepe İlçesindeki Hizmet Yerlerimiz

Abdurrahmangazi – Akpınar – Atatürk – Emek – Eyüp Sultan – Fatih – Hilal – İnönü – Kemal Türkler – Meclis – Merve – Mevlana – Osmangazi – Paşaköy – Safa – Sarıgazi – Veysel Karani – Yenidoğan – Yunus Emre

Sancaktepe Kombi Servisi hizmetlerini; Sancaktepe Vaillant Servisi, Sancaktepe Demirdöküm Servisi, Sancaktepe Baymak Servisi, Sancaktepe Viessmann Servisi, Sancaktepe Ferroli Servisi, Sancaktepe Eca Servisi olarak da sürdürmektedir. Adı geçen markalar ile hiçbir bağımız olmadığını ve markalardan bağımsız yalnızca kullanıcı istek ve talebi ile özel servis olarak hizmet sunduğumuzu belirtmek isteriz. Yetkili servis konumunda olmayan firmamız hemen her kombi markasına özel servis hizmeti sunmaktadır.

Uzmanına Sor & Yorum Yap

Hafta içinde sormuş olduğunuz sorular, yapmış olduğunuz yorumlar en geç 6 mesai saat içerisinde cevaplanmaktadır.

Yorumlar (128 Yorum)

  1. Hüseyin gül dedi ki:

    Merhaba, kombi sıcak suyumuzu bir ısıtıyor bir soğutuyor bu durum banyoda da mutfaktada aynı. NTC sensör değiştirdim, anakart test ettirdim, eşanjörü porcoz ile güzelce temizledim, anakart üzerinde sıcak su ayar düğmesini (potans) değiştirdim, başka bir pompa taktım test ettim ve hala sorunu çözemedim. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim 🙂 Bir de NTC sensörün takılı olduğu bölüm içinde beyaz kremsi birsey var kireçe benzemiyor acaba onu temizlemem gerekir mi yoksa iletkenliği vs sağlıyor kalması mi daha uygun olur. Teşekkür ederim. (Baymak baxi 240fi)

    1. Kombi Tamircisi dedi ki:

      Merhaba Hüseyin Bey… Ntc, tribün, akış şalteri, plaka eşanjör, fan, elektronik kart, üç yollu vana, diyafram, pompa gibi birçok parçada sorun olabilir. Sorunun hangi parçada olduğunu cihazı yerinde incelemeden bilemeyiz.

Petek Yıkama