Buca Kombi Servisi

İzmir Buca Kombi Servisi

İzmir Buca ilçesindeki her tür kombi arıza, bakım onarım hizmeti Buca Kombi Servisi nin alanında uzman ekibi tarafından kesintisiz sunulmakta olup hizmet sonrası beklenen destek ve yardım da sunulmaktadır.

Buca Kombi Servisi

Buca Kombi Servisini Tanıyalım

Buca Kombi Servisi, kombi adı altındaki tüm ürünlerinizin tamir ve bakım işlerini büyük bir ustalıkla gerçekleştiriyor. Bünyesinde bulundurduğu yetenekli ve uzman teknisyen kadrosuyla, müşteri memnuniyetini hedefliyor. Cihazlarınızın yıllık bakımlarını yapan teknisyenler, arızalı parçaları da yenileriyle değiştiriyor. Bakım yapılan kombi; bakımlarla daha uzun süre ve sağlıklı çalışıyor. Uzman ekip son teknolojiyi yakından takip ederek yenilikleri mekanlarınıza yansıtıyor. Buca Kombi Servisi uzman tekniker ve teknisyenleri ile her model kombi ve klima ile ilgili detaylı bir bilgiye sahiptir.

  • Kombinizin marka modeli ne olursa olsun, ya da şikayetiniz hangi konuda olursa olsun, Buca Kombi Servisi’ni arayabilir, her tür konuda fikir alabilirsiniz. Güler yüzlü ve kaliteli hizmeti mekanlarınızda yaşamak istiyorsanız, çözüm merkezimizi arayabilirsiniz.

Genel kontrollerde cihazlarda meydana gelebilecek tüm arızaları tespit eden ve uygun çözümler getiren teknisyenler, gerektiğinde arızalanan parçaları ya tamir etmekte ya da değiştirmektedir. Bu sayede kullanıcı kombilerinden çok daha uzun süre yararlanılabilmektedir.

  • Rutin kontrollerde kombilerin gerekli tüm temizliğini ve bakımını gerçekleştiren Buca Kombi Servisi ekipleri, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kullanıcıların tüm beklentilerini yerine getiriyor. Meydana gelen arızaları bildirilirken Buca Kombi Servisi müşteri temsilcileri sizi doğru şekilde yönlendirerek en kısa sürede soruna müdahale edilmesini sağlıyor.

Şikayetin bildirilmesinin ardından kısa bir süre içinde verilen adrese ulaşan servis teknisyenleri ise sorunu tespit edip gerekli müdahaleyi anında sağlıyor. Buca Kombi Servisi uzmanları, müşterilerin tüm taleplerine günün gelişen koşullarına göre çözümler bulmaya çalışıyor.

Buca’daki Kombi Kullanıcılarına Birkaç Önerimiz

  • Kış girişlerinde kombinize bakım yaptırmadan kullanmayın.
  • Kombiniz arızalandı ise birkaç kontrolden başka işlem uygulamayın.
  • Bacalı kombi kullanıyorsanız baca temizliğini düzenli aralıklarda yaptırın.
  • Kombiyi ihtiyaç durumunda açıp, ihtiyaç dışında kapatmayın. Özellikle kış aylarında kombiyi kapatıp açmak yerine kısık bir ayara getirerek sürekli çalıştırabilirsiniz.
  • Kombinin ayarları ile sürekli oynamayın, ayarları kısıp yükseltmeyin. Sabit bir ısı ayarı belirleyin ve o ayarda kullanım sağlayın.

Kombi kullanırken bu önerilerimizi dikkate alırsanız eğer sorun yaşamayacağınız gibi beklentilerinize de yanıt bulabilirsiniz.

Kombi arıza mı yaptı? Siz bunları dert etmeyin...

Buca’da Hizmet Sunduğumuz Yerler

29 Ekim  – Adatepe  – Akıncılar  – Atatürk  – Aydoğdu  – Barış  – Belenbaşı  – Buca Koop  – Cumhuriyet  – Çağdaş  – Çaldıran  – Çamlık  – Çamlıkule  – Çamlıpınar  – Dicle  – Doğancılar  – Dumlupınar  – Efeler  – Fırat  – Gaziler  – Göksu  – Güven  – Hürriyet  – İnkılap  – İnönü  – İzkent  – Karacaağaç  – Karanfil  – Kaynaklar Merkez  – Kırıklar  -Kozağaç  – Kuruçeşme  – Laleli  – Menderes  – Murathan  – Mustafa Kemal  – Seyhan  – Şirinkapı  – Ufuk  – Vali Rahmi Bey  – Yaylacık  – Yenigün  – Yeşilbağlar  – Yıldız  – Yıldızlar  – Yiğitler  – Zafer

Buca Kombi Servisi’miz aynı zamanda; Buca Vaillant Servisi, Buca Baymak Servisi, Buca Demirdöküm Servisi, Buca Viessmann Servisi, Buca Ferroli Servisi, Buca Buderus Servisi, Buca Eca Servisi hizmetlerini de yetkili servis konumunda değil özel servis konumunda gerçekleştirmektedir. Firmamızın adı geçen markalar ile bağlantısı yoktur. Genel merkezlerden bağımsız kullanıcı talebi ile hizmet sunan özel servistir.

Uzmanına Sor & Yorum Yap

Hafta içinde sormuş olduğunuz sorular, yapmış olduğunuz yorumlar en geç 6 mesai saat içerisinde cevaplanmaktadır.

Yorumlar (114 Yorum)

  1. Abdulhalik Gemi dedi ki:

    Merhaba demirdöküm nepto modelini kullanmaktayım. Benim kombim peteklere sıcak su veriyor fakat banyodan sıcak akmıyor. Sıcak su akmadan önce kombiyi kış modunda çalıştırdıktan sonra sıcak su akabiliyor.bu sorun teknik bir arızadan kaynaklanıyor yoksa ayarlardan mı kaynaklanıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.

    1. Kombi Tamircisi dedi ki:

      Merhaba Abdulhalik Bey… Kombi çalışma sistemi gereği sıcak su; banyo ve mutfak olmak üzere iki tarafa da gider. Bir kısımdan sıcak su gelmesi diğer taraftan sıcak su gelmemesi gibi durumlar kombi ile alakalı olmaz. Sorun direk tesisat ile alakalı diyebiliriz. Tesisatta tıkanma olabilir ya da sıcak su gelmeyen banyo bataryasında sorun olabilir. Musluk bataryasını değiştirin sorun düzelmiyorsa eğer mutlaka bir tesisatçıdan yardım alın.

  2. emre koc dedi ki:

    Tam anlatamadım derdimi ariston matis kombim yanarken su derecesi 60 derece gözükürken yani 40 50 60 yanarken bi anda sadece 40 ledi yanıp sönüyor ama yukarodaki alev hala devam ediyor yanmaya belli bi zaman sonra tekrar 40 50 60 ledi yanıyor sonra tekrar 40 ledi yanıp sönmeye baslıyor ama bu sırada alev hiç sönmüyor ( oda termostatına baglıdır kombi bu arada)

    1. Kombi Tamircisi dedi ki:

      Merhaba Emre Bey… Oda termostatı kullanıyorsanız kombi oda sıcaklığına göre dur kalk yapar. Oda sıcaklığı ayarlanan sıcaklığa gelince kombi dinlenmeye geçer. Sıcaklık düştüğünde kombi yeniden devreye girer. Bu yüzden sabit bir sıcaklık mümkün değildir. Eğer cihaz bu şekilde çalışıyorsa normal. Bize göre bir sorun görülmüyor. Bir aksaklık olduğunu düşünüyorsanız servis çağırmanızı öneririz.

Petek Yıkama